Bilder från igår!

Några bilder från igår, är ganska nöjd ändå. Hästarna hade skitat ner sig extra mycket såklart. Skönt nu när de kan gå och vara nakna, inga täcken eller så. Imorgon är det tävling så ska smörja och så snart! Men klassen startar 13.00 så han får gå ut och ha det trevligt i hagen på morgonen innan han ska in och bli knoppad och så. Men önska oss lycka till ;) hoppas ni får en underbar fredag.

Färdig trimmad

Red lite dressyr idag och trimmade det sista innan tävlingen bara massa lös
gjörande och försöka få honom låg. Han va väl inte jätte motiverad men han va fin ändå. Imorgon blir det barbacka ut i skogen en sväng och bara ränsa lite tankar inför tävlingen. Mamma klickade några bilder på oss när vi va i gräset, han va nog mest intresserad av att äta men det gick ändå!

Torsdag

Ja då va det torsdag då, går troligt fort nu dagarna bara flyger fram. Snart ska jag åka till stallet och fixa med Toris och hjälpa Johanna med lite saker. Jag ska även ta lite kort tänkte jag. Till helgen är det ju dags för div 3 finalen i dressyr för ponny ute på equlityline, hoppas lilla Tor sköter sig men vi får se. Han var ganska fin igår jag jobbade ihop honom ganska mycket och gjorde mycket övergångar. Trav, halt, trav, halt, galopp osv. Efteråt så va lilla Nadja (ca 4år)i stallet och när hon såg Tor sa hon "rida Tor" så kom hon fram och såklart fick hon rida en liten bit. Sedan när hon hoppade av så gick hon fram och pussade honom på mulen sååå go man smälter nästan. Efter det fick min lilla knas ponny en vaniljbulle haha han är allt bra konstig, han äter verkligen allt. 

Äntligen är jag friiii

Nu idag är jag fri, trycket lättar på axlarna och inga mer prov, inlämningar eller läxor. UNDERBART! Har ju redan nu sommarlov typ. Imorgon är sista riktiga skoldagen, har haft sista bild, hemkunskaps och slöjd lektionerna i mitt liv. Låter ju för bra asså. Så nu är det bara att chilla och ha de gött med klassen innan vi lämnar varandra och går skilda vägar på olika gymnasium i olika kommuner och städer. Kommer bli sorgligt men tyvärr ett måste. Tror det kommer bli bra ändå, eller jag hoppas det. Hoppas att sommaren blir bra också men vi får väl se. Ska jobba lite och så men finns så mycket som jag vill göra som inte kommer hinnas med...
Men nu ser vi allt positivt snart sommarlov and i love it!
 

Tävlingar!

Tävlingar finns det ju gott om nu och visst jag tävlar lite själv också. Men jäklar så sugen jag är på att åka och fotografera lite! Har även fått frågor av många om när och vart jag ska fota.. Om jag ska vara ärlig vet jag inte haha har inte en aning det enda jag vet är att ponny SM (dressyr) och kils meetinget kommer jag åka på. Även evetuellt div 3 storhäst finalen 2/6. Så kom med gärna med förslag, för vill ut och fota det är ju trots allt det jag  älskar mest efter häst! 

Grums i Söndags!

 
I Söndags gick det faktiskt riktigt bra, Tor va riktigt fin. Kändes sådär när jag red fram i ridhuset inte något speciellt lixom. Sen gick vi ut i paddocken och så kom Karin och hjälpte till lite och shiiit jävlar vad snygg han blev helt sjukt den känslan lixom. Allt satt, kunde varit lite mer frammåtbjudning men annars va det jätte bra. Sen kommer vi in på banan... Vi gör första halten helt perfekt så börjar han skygga för något? Sen va han världens tönt hela pogrammet fast han hade kvar formen och allt. Vi fick 55% helt okej ändå för så som han höll på... Men som sagt när jag kommer på hans knep kommer han ju på något annat, han är ju inte dum. Men räknade lite på procenten och hade vi inte haft missarna hade vi som lägst haft 61,03 % så klagar ju inte direkt. Det tar vi nästa gång!
 
Förlåt att det kom så sent men mitt internett har krånglat :/
 

Grums imorgon

Imorgon ska vi i dressyrlaget iväg till Grums, dags för omgång två nu. Nu är alla friska och hela så nu är vi fullt lag igen! Önska oss lycka till! Vi ska rida så bra vi kan och ha kul, det är ju det som räknas!
Bilder osv kommer upp imorgon!

Svart Skönhet!

Tog lite bilder på ungponnyn (Savannah) som johanna ska/håller på att rida in. Helt kär i denna häst underbar är hon. Jag pch mamma håller på mycket med henne och mockar och bortar henne och så nästan varje dag. Har aldrig träffat en smartare och trevligare unghäst så otroligt go är hon. Inte svårt att bli förälskad i henne! Men iaf imorgon ska johanna upp till uppfödaren och ägaren så då behövs ju lite bilder, så då tog jag mig tiden idag och fixade några. 

Todo El Mundo

Sitter och lyssnar på underbar sommar musik *standard*, med lite underbara bad bilder till gör det inte sämmre. Livet är perfekt nu vädret och allt! perfekt för att rida, fota och sola! Mycket som ska hinnas med nu i skolan också, urs men det är bar 28 dagar kvar nu till skolavslutning. Ska bli super, till hösten blir det gymnasium med nytt folk och kommer få massa nya kompisar. Det låter faktiskt riktigt bra, får starta på nytt lixom. 
 
Idag så tog jag en lugn tur med min lilla ponny idag gick på sandbanan och skrittade och travade sen så gick vi och käkade lite gräs. han är allt ett matvrak min lilla plutt!

Forshaga RF 12/5

Ingen kopiering tillåten! 
Foto: Jag, med min Canon EOS 7D
 

Bilder från Forshaga RF´s lokala hästdressyrtävling 12/5. Tävlade du? Tog kort på alla i LC och halva LB sedan va jag funktionär. Tävlade du och vill ha bilder? Maila [email protected] säg hur ni såg ut/vilken klass/er.
 
 

Rudskogen 9/5

Ingen kopering tillåten
Foto: Jag, med min Canon EOS 7D
 
Ett litet smakprov
Tävlade du på rudskogen 9/5? Tog kort på i stort sett alla i LD, LD+5 och LC så har du tävlat och vill ha bilder, maila [email protected] säg hur ni såg ut, vilken klass osv. så skickar jag bilder. 

Plugga vare ja...

Hej!
Som ni märker så sitter jag och pluggar just nu... Nej men jag tog ett litet avbrott. Sitter med musik i öronen och låter fingrana gå över bokstäverna skrivbordet men lixom inget kommer. Men det kommer nog får jag hoppas på. Kollade på lite bilder från Rudskogens häst tävling de blev faktiskt bra, är ju lite ringrostig såhär efter vintern... Men i sommar ska jag åka runt på lite tävlingar och fota. 
 
Men iaf igår hoppade jag med min fina ponny och jävlar så fin *stolt* han är så fin nu. Den här känslan är perfekt, man behöver ingen pojkvän när man har en underbar ponny. Nej men den känslan igår va underbar visst vi hoppade en bana på 90cm bara men det är ju det vi tävlar så varför hoppa högre? Men som sagt ni vet den där känslan när alla språng är perfekta och man följer varandra perfekt, den känslan hade jag! Nej urs fan läskigt vad fin han har blivit de senaste månaderna. Älskar min ponny så otroligt mycket. Vad skulle jag göra utan honom!
 
Kommer upp ett inlägg med bilder från Rudskogen sen, så håll utkik!

vem är jag?

Hej!
Nu när jag har börjat blogga och så kanske det är dags att berätta vem jag är, vad tanken är och lite allmänt. 
Jag heter iaf Annie Joneus och är 15 år snart 16 eller snart och snart några månader kvar typ 3. Jag bor i lilla Karlstad med min mamma och pappa och går på Ilandaskolan i klass 9B. Inte den finaste skolan om jag får säga det själv men den funkar har ju bra kompisar och bästa klassen! 
Sen så har jag ju min egna D-ponny Tor som jag haft i ungefär 3år och 7 månader. Han är en ljusbrun New Forest efter Miclas Madoc RNF 106 och undan Pandora. Han är hela 17 år och är just nu som finast, finare ska han bli. Han står i stall HPS (bergsgården) och vi tävlar för Forshaga Ryttarförening. Han är ju i grunden hopp ponny men har börjat testa på lite dressyr och han har faktiskt blivit mycket finare nu allmänt. Så vi kommer nog köra på lite dressyr också hehe ;)
 
Men iaf här på bloggen kommer det mest komma upp bilder, tävlingsresultat, bilder från tävlingar som jag fotat och även lite utverderingar från tränings pass med min lilla ponny. Kameran som jag fotar med är en Canon EOS 7D en kamera som jag är riktigt nöjd med! 
Kommer nu ibörjan inte komma jätte mycket tävlings bilder även fast jag har, måste bara ladda in photoshopen till min nya dator så jag kan skriva på bilderna... Men om någon ser någon tävling som ni varit på och vill ha bilder så kan ni bara skicka ett mail till mig på: [email protected]
 
 
 
 

Grattis Världens bästa Olle!

Hej!
Idag har det varit dressyrtävling för storhäst på hemmaklubben, underbart. Mycket fina hästar mycket och trevligt folk! Så kul att höra från folk att vi har en fin anläggning med välplanerade tävlingar. Fast det kan jag hålla med om hehe ;) finare är det svårt att få! Sen gjorde hemma ekipagen mycket fina ritter, snygga ekipage vi har alltså! Men Olivia hade vi ju som gjorde storhäst debut, det kunde inte gått bättre alltså! Några missar i LC:1 men ändå slutade de på 64,259% och därmed en 4:de placering. Sedan i LB:1 fick hon 69,310% och därmed en vinst. Med andra ord de kunde inte fått en bättre debut! Pacering i båda klasserna. Riktigt bra jobbat Olle ni va riktigt snygga idag! 
 

Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Jag tänkte som sagt starta en blogg här där det kommer komma upp lite tävlings bilder från dressyr och hopptävlingar häst/ponny runt om ifrån värmland. Kommer även lägga upp andra bilder här från olika fotograferingstilfällen. Så kolla gärna in bloggen! Ska försöka lägga upp fina bilder och försöka ge er insperation! Ska fixa iordning bloggen helt först innan jag börjar på allvar! Roligare med en blogg som har bra design! Kommer upp info om mig osv så fort jag börjat blogga på allvar!
/Annie