Äkta!

När jag tog den här bilden igår blev jag så glad. Nu tänker ni säkert "jaha hon är glad för att hon har fått en bild på en ryttare som kramar sin häst och?" Men faktiskt om man tänker efter hur ofta ser man någon som gör så innan/på prisutelningen, kramar sin häst? Inte så många faktiskt. Tycker faktiskt det är väldigt fint när man ger hästen massa kärlek på tävlingsplats. Den där äkta kärleken som ett team ger varandra! Tror att det är sånt här som gör ett ekipage starkare och får det frammåt. Kärleken som hästen får utav sin ryttare, det bygger ett band mellan häst och ryttare som gör dem otroligt starka! 
 
Nu är det ju inte så att jag menar att ryttarna inte ger sin häst kärlek men istället för bara godis och äpplen ge den lite fysisk kärlek som kramar/klappar och röst! Även om det inte allid går som planerat! Det tror jag man kommer långt på! 
Så Linnea eloge till dig! Fortsätt så du och EM är fina och duktiga<3

Läsläsläs

Acapulcos (tors hagkompis) ägare har ju en nystartad blogg som jag tycker ni ska kika in på och lämna en kommentar och börja följa! Som ni vet blir man alltid mer motiverad när man ser att statistiken går uppåt! Så kika in här:
http://www.nattstad.se/NathalieEdqvist

Smakprov från dagen!

Här är tre bilder från idag, är riktigt nöjd faktiskt. Trevlig tävling precis som vanligt! Fina ekipage, trevliga funktionärer, bra väder och bra musik kan det bli bättre? Har iaf lagt över alla bilder på datorn nu och skickat iväg några bilder. Ska sitta en liten stund till men sen måste jag sova. Som sagt ska ju dit imorgon också! Ska fixa ihop några tidsinställda inlägg tills imorgon så ni har något att läsa om ;) Lycka till till er som tävlar imorgon, hoppas på lika fint väder imorgon! :D
 
 

Foto Dags!

*Tidsinställt inlägg!*
Nu är jag i Kil och ska börja fota om ungefär en kvart, har ungefär 25-30 ekipage som vill ha bilder som alltså hört av sig innan helgen börjat. Vilket är ganska många. Så nu gäller det att stå på rätt plats med rätt ljus och hinder mm. Så koncentrationen är på topp för att få alla nöjda och glada! Några från Forshaga är här också så de hejjar vi extra mycket på! Kommer ett litet smakprov med bilder ikväll då jag måste sitta med dem mellan dagarna för att underlätta arbetet! Hoppas ni får en underbar fredag och alla som tävlar idag, önskar jag ett stort LYCKA TILL! 

Allt klart!

Ja men då allt klart för imorgon, dax att sova lite kanske. Antar att ni alla sover nästan där ute så hoppas ni sover gott! Skriver senare tänkte jag. Ska försöka klämma in ett inlägg iaf. Men Godmorgon, Godnatt, hoppas ni sover gott<3

New in

Förovanlighetens skull va jag och shoppade ;) Haha känns som jag gör det var och varannan dag nu... Men iaf Bordrocks ska stängas under sommaren och har därför utförsäljning. Vilket de har haft i ca 1 och en halv månad men det är ju värt att åka dit ändå tänkte jag. Visst va de det! Det jag inhandlade idag är följande:
Pické från Stadium - Race Marina
Från Bordrocks - Schockemöhle huvtröja (vår/sommar kollektion)
Från Bordrocks - Pikeur väst
 
Är riktigt nöjd faktiskt både märkes jackan och västen gick på 900, inte alls farligt! Så har ni inte varit på Bordrocks, åk dit!!! Finns inte jätte mycket kvar men man hittar alltid något i en hästaffär ;)

Bästa Kompisar

Nu har Tor äntligen fått sig en hagkompis, Acapulco. Så fina så. De är ju bästa kompisar sen innan så tror detta kommer bli superbra! De har massa gräs att äta också. Det va några bilder sen idag när vi släppte ihop dem!

Liggandes på stranden...

http://www.expressen.se/kvp/dod-ponny-hittades-pa-stranden---utan-huvud/
 
Tryck på länken och läs! 
Tycker det är så fruktasvärt fel, blir ledsen och upprörd. Vilka sjuka personer gör sånt här. Nu i några år har hästar knivskurits i rumpan och på deras könsorgan. Vilket har fått mig riktigt orolig som hästägare och varje fall är lika sorgligt och lider med er som är drabbade där ute. Det är verkligen inte okej någonstans att utsätta något levande för sådan smärta! Men det här! Det trodde jag aldrig, blir så besviken på dagens samhälle och framförallt personerna som står bakom denna tragedi. Dessa personer kan inte ha någon sympati alls för något annat levande. Sånt här ska inte få hända!
 
Vet inte vad jag ska skriva får inte fram ord... Känns som det blir ett väldigt rörigt inlägg nu men urs :( Blir ledsen bara jag tänker på det. Trodde verkligen inte sånt här skulle hända här så nära Svergie. Känns overkligt, tänk om det skulle hända här. Nej urs då skulle jag sätta vakter vid min ponny!!! Man blir helt tom av sånt här känner hur det ryser ilska i mig! Men vi sänder alla tankar till den stackars lilla ponnyn <3
 
 

liten på stor häst

Rätt duktig ändå om ni fråga mig ;) Han ser så glad ut haha, tur att man har en snäll ponny som inte hittar på massa dumheter :D

Taggad faktiskt!

Här är en av mina favorit bilder från förra året. Brukar ha med hela hindret men hann inte zooma ut men den blev rätt bra ändå! Men den här helgen kommer ju bestå av fota fota fota. Riktigt kul faktiskt få titta på fina ekipage och träffa trevligt folk. Får se om jag blir sugen på att tävla men känns som jag inte kommer bli så sugen, möjligtvis på dressyr. Men hoppning är roligare att kolla på enligt mig. 
Är typ spammad på fb av folk som vill att jag tar kort på dem haha man blir lite glad ändå. Men tar kort på alla oavsett så vill du ha bilder så kan du säga till efteråt om du vill ha. Kommer lägga upp lite bilder på kvällarna mellan dagarna också! 

Ridbyxor

 
Köpte mig ett par ridbyxor förut från färlestad rid och trav shop. Blev ett par Horse life. Dom är grymt sköna och sitter som ett smäck. Dom kommer med all säkerhet töja sig lite men dom är snygga och sjuk sköna. Sen så fick ju Tor en flughuva (Bucas) han kommer ju inte undan går man in i en hästaffär så slinker alltid något till honom med. Bortskämd som han är hehe...
 

Duktig kusin!

Idag var mitt kusinbarn hos Tor och red. Han tyckte det var superkul och vill börja rida. En ny Roffe kanske vem vet ;) Tor va kanske lite stor men han är så snäll. Det lyser i ögonen på honom när han ser barn min lilla gosi. Kommer kanske upp någon mer bild imorgon mamma tog några stycken. Men visst är de söta haha.
 
Som ni ser har jag klippt honom också då han var jätte långhårig och svettades av minsta lilla. Men nu med kort päls så är det bara att köra igen! :D
 

#thatPOWER

Jag har varit rätt borta, jo tack jag vet haha. Förlåt... Men ville leva lite såhär några veckor. Det har varit underbart faktiskt. Men igår gick jag upp 07.30 och sprang, jäklar så gött det va men den träningsverken idag asså den är inte lika skön. Sen åkte vi med Tor och vaccinerade honom så nu är det ett år till nästa. Sen va jag med Olivia också vi va i stan sen åkte  vi till hästarna och gick en sväng för att sedan dra hem till mig och kolla på film. 
Men resten av veckan ser ut såhär:
Idag - sväng till hööks/färjestad rid och trav, min lilla kusin kommer och rider tor
Onsdag - jobba (halvdagsläger)
Torsdag - inget planerat
Fredag - Fota Kils meetinget
Lördag - Fota Kils meetinget
Söndag - ev. fota Kils meetinget om jag inte jobbar
 
Så ni vet ju vad jag kommer få sitta med på nätterna mellan tävlingarna haha. Bilder, bilder, bilder men det är kul så varför inte. Med lite musik i öronen så går allt! Kommer bild på det jag köpt sen!
 
 

Ser ut som en polkagris...

 
Idag va det en rätt mysig dag med klassen på Orrholmen. Förutom en sak, men det ska jag inte gå in på här hehe... Men som sagt min klass är underbar. Kommer sakna dom som tusan! Ni är bäst och kommer alltid vara 9B aka 9 Bäst<3 Efter det gick jag och köpte lite jordgubbar med mina fina kompisar och sen drog jag in och höll några kill kompisar sällskap medans de åt. Eller jag väntade på bussen och den skulle komma om en timme typ så jag hängde med dom! För att sen åka hem och sola innan stallet. Jag smart som jag är glömde smörja in mig och bara för att det skulle bli lite värre lixom så somnade jag i 2h i solen med framsidan i solen. Så ni kan ju bara gissa hur snygg jag är nu ;) ser ut som en tomat haha. Så ingen mer solning på framsidan innan onsdag för min del! Sen så red jag dressyr på min lilla stjärna. Det är sjukt vad snygg han har blivit trodde aldrig han skulle kunna bli så här fin! Min lilla dressyrponny<3
 
 

fötterna på jorden...

Herregud nu när all press har släppt och skolan bara är dagar som lärarna har fyllt upp med "roliga" aktiviteter som ska fylla ut dagarna blir man så trött. Det är sjukt nu när jag kan slappna av så typ somnar jag på bussen och i stallet går jag som en zombie... Lagomt pinsamt känner jag haha! Menmen på fredag är det sommarlov, jag har gått ur grundskolan. Shit vad tiden gått fort. Kommer sakna min underbara klass något enormt. Vet inte vad jag ska säga ens. Kommer va en sorglig dag men samtidigt så underbart bara 3 år kvar sen!
 
Men i hästväg då, jo såhär är det. Tor har fått haft en riktig latis dag idag gått två ridlekis lektioner med små barn på ryggen och sedan efter det så fick han gå ut och äta massa gräs i gräshagen medan vi skurade stallet! Så ha lever lyx nu. Måste dessutom klippa honom då han har sjukt lång sommarpäls... Sen under veckan ska han få gå tillsamans med finfina Acapulco hoppas det blir bra men det tror jag det ska bli! Här är Tors blivande hagkompis:
Finaste ponnyn, ska ta kort på dem tsm sen så ni får se! 

Alla ekipage!

Här är bilderna på alla ekipage från Forshaga RF´s lokala dressyrtävling för häst!
https://picasaweb.google.com/109261258537428459015/FRFLokalHastdressyr125

Farligt?

Kan man tycka om sin ponny för mycket? För tror jag gör det... Även fast han är bänglig bråkig och man orkar inte vissa dagar så älskar jag honom ändå. Skulle aldrig kunna sälja honom! Urs fy på mig som tänkte dom tankarna... Om inte annat så är sporten farlig eller inte farlig men olyckor händer lätt utan någons fel! Det har de senaste 4 veckorna i hästvärlden bevisat...

Forshaga RF div 3 lag

 
Här är Forshaga RF´s dressyr lag i div III 2013! (+Fina Hilda och Amadeuz)
fr v. Olivia & Murray, Miriam & O´Reillys Puzzle , Annie(jag) & Tor, Nathalie & Kantje´s Acapulco
 
 

When I look at you

 
Asså herregud vad vi har utvecklats på tre tävlingar det är helt sjukt, måste visa lite bilder från varje tävling. Asså han är helt underbar den där lilla skiten jag har till ponny! Förra veckan tvivlade jag, jag var redo att sätta ut han på anons sluta och aldrig sätta mig på en häst. Iaf aldrig hoppa igen... Men mamma tvingade mig, tvingade haha det låter hemskt men jag hoppade väl. Inte för det va så kul men det funkade väl. Sen kom jag på dressyr tävling han va otroligt fin. Tyvärr va det lite för lång framridning och lite för varmt för Tors smak men han va superfin ändå. Men tror aldrig jag hade kommit på honom där i Grums om det inte var för Karin och Emilia. Sen va Emilia med igår också och hjälpte mig! Tack tack tack Emilia vad skulle vi gjort utan dig igår!
 
Blir stolt över honom, oss det är vi som går frammåt nu inte bara en av oss. Va nog värt att kämpa i 3 år ändå. Visst vi är lååååångt ifrån dom bästa men alla dom hanske inte har haft våra problem vad vet jag? Men vi kämpar vidare vi har kul och det är huvudsakensaken! Men blir kanske dressyr av oss ändå varför inte lixom, även fast jag vet att nästan alla är emot det... Men vi går vår egna väg sen får vi se vart den slutar!
 
Men tack för igår alla fina som va med runt omkring!<3